Lloyd Mangar

Mijn passie voor tennis is begonnen sinds ik als klein jongetje mijn eerste passen zette op de banen van Vredenburch. Al snel kwam ik erachter dat ik niets liever wilde dan het balspelletje spelen. In mijn jeugd spendeerde ik de meeste vrije uurtjes op de baan en het spelen van toernooien en competities. Na het afronden van mijn middelbare school wist ik dat ik mensen wilde enthousiasmeren en beter wilde maken in tennis. Uiteindelijk ben ik via de KNLTB afgestudeerd als leraar en wilde dit direct in de praktijk brengen. Na ruim 12 jaar ervaring te hebben opgedaan ben ik in 2016 gestart met Motion Tennis. Mijn passie….

 

Petra Mulder

Mijn stukje tekst volgt nog.

Menno Poots

Mijn stukje tekst volgt nog.

Dave Peeters

Mijn naam is Dave en na zelf zo’n 20 jaar getennist te hebben de overstap gemaakt naar padel. Zelf speel ik competitie en veel toernooien in de zomer. Naast goede vrienden, zijn Lloyd en ik samen Motion Padel gestart. We bieden lessen aan voor elk niveau en we organiseren padelreizen naar Spanje.

Kevin Boelhouwer

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Fred-Jan Nesselaar

Graag stel ik mij even voor: Fred-Jan Nesselaar en al sinds mijn jeugd verliefd op het tennisspel! In mijn jongere jaren was ik al mijn vrije tijd op de tennisbaan te vinden, lekker trainen, competitie spelen, toernooien in de zomer. Proberen het gevoel te krijgen in de slagen, zodat de bal ging doen wat ik in mijn hoofd had. Nu probeer ik dat gevoel bij mijn leerlingen van Motion Tennis over te brengen, maar het allerbelangrijkste blijft om van het tennisspel te genieten, op welk niveau je ook speelt. Dat wil ik ook in mijn lessen tot uitdrukking brengen: plezier in het tennis staat voorop!

Kees-Jan vd Stel

Gediplomeerd KNLTB Coach A en B
Voormalig B1 speler.
Eigenaar Tennis en Padel de Star in Leidschendam
Coach bij Motion Tennis sinds 2022 op Tennispark Overdam en Tennispark Vredenburch
Meer dan 20 jaar ervaring als tenniscoach
Persoonlijke overtuiging: ‘ Sporters leven langer’.

Rick van Dijk

Hi, mijn naam is Rick van Dijk. Als 9-jarig jongetje is de passie voor de tennissport begonnen. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Elke zomer speelde ik aan één stuk door toernooien in omgeving Den Haag. Voor mij hét hoogtepunt van het jaar! Diezelfde passie voor het spelletje is na vele jaren nog steeds van toepassing. Met veel plezier geef ik dan ook sinds 2022 les bij Motion Tennis. Naast tennisleraar ben ik ook werkzaam als financieel adviseur en personal trainer. Tot snel op de tennisbaan!

Daniel Fouchier

Daniel heeft 4 jaar in Amerika gestudeerd om college tennis te spelen. Op dit moment studeert hij in Rotterdam en doet hij een master. Naast het les geven speelt hij zelf ook nog meerdere keren per week.

Jeroen Klein

Mijn stukje tekst volgt nog.

Hylke de Haan

Mijn stukje tekst volgt nog.

Joost van den Berg

Mijn stukje tekst volgt nog.