TRAINERS

Lloyd Mangar

Eigenaar - Trainer

Als 6 jarig jongetje kwam ik in aanraking met de tennissport. Vanaf dat moment raakte ik in de ban het spelletje. De vele jaren erna trainde en speelde ik dagelijks om het maximale niveau uit mijzelf te halen. Op mijn 18e bereikte ik het maximale en besloot al mijn ervaringen te delen met mensen die het spelletje wilde leren. Met nu ongeveer 18 jaar aan trainers ervaring besloot ik Motion Tennis op te richten.

Kevin Boelhouwer

Hey allemaal,
Mijn naam is Kevin Boelhouwer, 30 jaar en woonachtig in Rijswijk. Tussen mijn 13e en 28e veel getraind en geprobeerd alles uit mijn tennis te halen. Twee seizoen internationaal gespeeld en daarna gefocust op de NRT toernooien. Mijn ultieme doel was het bereiken van de top 10 en dit behaald! Daarnaast les gegeven omrond van te komen en nu actief als fulltime tenniscoach. Tot snel op de baan! Groet Kevin.

 

 

 

Menno Poots

trainer

Mijn naam is Menno Poots, ben 49 jaar en vader van 2 dochters.
Aan de hand van mijn vader ging ik als 3 jarig jongetje mee naar de tennisvereniging.
Hier heb ik het tennisvirus opgelopen en het is nooit meer weggegaan. Mijn hobby’s zijn naast tennis ook skiën en was ook vele winters skileraar.
Verder vindt ik het leuk om me in het trainersvak te blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen.
Vanaf april ga ik full-time samenwerken met Motion tennis, dat is een enorm mooie uitdaging!
Tot van de zomer op het park!

Wouter van Breda Vriesman

trainer

Mijn naam is Wouter, 41 jaar oud en sinds begin 2021 werkzaam bij Motion Tennis. Sinds mijn 5de ben ik al bezig met tennis en heb in de jaren veel ervaring opgedaan tijdens competities en toernooien. Mijn werk als tennisleraar combineer ik met mijn carrière in de shorttrack schaatssport. Ik omschrijf mezelf als fanatiek en enthousiast en probeer altijd het maximale uit een tennisles te halen. Ik hoop dit op jullie over te brengen!

 

 

 

Fred-Jan Nesselaar

trainer

Graag stel ik mij even voor: Fred-Jan Nesselaar en al sinds mijn jeugd verliefd op het tennisspel! In mijn jongere jaren was ik al mijn vrije tijd op de tennisbaan te vinden, lekker trainen, competitie spelen, toernooien in de zomer. Proberen het gevoel te krijgen in de slagen, zodat de bal ging doen wat ik in mijn hoofd had. Nu probeer ik dat gevoel bij mijn leerlingen van Motion Tennis over te brengen, maar het allerbelangrijkste blijft om van het tennisspel te genieten, op welk niveau je ook speelt. Dat wil ik ook in mijn lessen tot uitdrukking brengen: plezier in het tennis staat voorop!

Dave peeters

trainer

Ik ben Dave, 30 jaar oud. Tijdens mijn studie heb ik op verschillende tennisparken lesgegeven. Na mijn studie ben ik fulltime gaan werken. Mijn wens was altijd al om één dag in de week tennisles te geven. Dit doe ik nu met veel passie en plezier bij Motion tennis. Tot snel op de baan!

Joost van den Berg

trainer

Mijn intro volgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Petra Mulder

trainer

Mijn naam is Petra Mulder! Ik geef inmiddels 34 jaar met veel plezier tennisles en sinds een jaar bij Motion Tennis! Mijn doel is iedereen enthousiast te maken voor de tennissport, want tennis is de leukste sport die er bestaat! Tot ziens op de tennisbaan!

Tammera canter-visscher

trainer

Meer over mijzelf volgt snel

Niels Zijlstra

trainer

Ik ben Niels, 45 jaar oud en speel tennis al vanaf mijn vierde jaar. Op mijn 20ste ben ik verhuisd naar Den Haag voor de opleiding. De Haagse academie voor lichamelijk opvoeding. Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geworden als tennisleraar en doe dat nog steeds met veel plezier.

 

 

 

 

 

Kees-Jan Stel

trainer

Meer over mijzelf volgt snel

 

 

 

 

 

 

 

 

Trainer_Tim

Tim mulder

trainer

Plezier, leerzaam en uitdagend. Zo zou ik mijn manier van lesgeven willen omschrijven. Ik ben Tim Mulder, 31 jaar, en al sinds de start van Motion Tennis ben ik betrokken bij de tennisschool. Op mijn 6e ben ik gestart met tennis en hier ben ik nooit meer mee gestopt. Naast mijn fulltime baan geef ik meerdere uren per week les bij Motion. Mijn doel in de lessen is om de cursisten, van beginnend tot gevorderd, de fijne kneepjes van het tennisspel over te brengen. Dit doe ik met veel enthousiasme en samen met de andere collega’s proberen wij het beste uit de cursisten te halen. Ik hoop jullie snel op de baan te mogen verwelkomen!

Dion Schardijn

trainer

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Dion en al vanaf jongs af aan altijd bezig geweest met diverse racketsporten en fitness. Ik heb gedurende mijn college periode altijd lesgegeven in diverse racketsporten. Na mijn studies ben ik een carrière als business consultant begonnen. Ik miste het contact met mensen en het plezier in lesgeven. Ik heb daarom de opleiding tennisleraar A bij de KNLTB afgerond en ben mijn reentree als leraar gestart.
Bij mij staat plezier, intensiteit en leren centraal in de trainingen. Ik ben een enthousiaste leraar die gezien zijn achtergrond multidisciplinair lesgeeft. Ik hoop jullie snel te zien op de baan.

Rick Van Dijk

trainer

Hi, mijn naam is Rick van Dijk. Als 9-jarig jongetje is de passie voor de tennissport begonnen. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Elke zomer speelde ik aan één stuk door toernooien in omgeving Den Haag. Voor mij hét hoogtepunt van het jaar! Diezelfde passie voor het spelletje is na vele jaren nog steeds van toepassing. Met veel plezier geef ik dan ook sinds 2022 les bij Motion Tennis. Naast tennisleraar ben ik ook werkzaam als financieel adviseur en personal trainer. Tot snel op de tennisbaan!